PDA

View Full Version : Solitaire...I think I have a problem



texasniteowl
04-10-2016, 08:59 PM
5535

So...I may be blind...but I don't think I am so blind that I am overlooking the 2 of hearts.

This is actually the second time this has happened to me. Anyone else?

dryrunguy
04-11-2016, 08:14 AM
That's really odd. I have played a lot of Solitaire in the arcade, and it's possible it happens often given how regularly I lose, but I've never seen anything like that before. Maybe that's why I lose so often... I'll keep an eye out for it in the future.

texasniteowl
04-11-2016, 09:53 AM
OK...it just happened again and this time I am missing 2 cards!!!! A 3 of diamonds and a 6 of hearts! I think I am going to have to quit Solitaire. Your 60 score is definitely safe from me!

5536

skatingfan
04-11-2016, 03:21 PM
Did you try clicking the cards into place - maybe they are there but not showing. When I was just playing the game moved some of the cards to the top right hand corner, about 4/5ths of the card was out of the screen.

Woody
04-13-2016, 07:00 PM
There's a bug in Blackjack too! Unless I misunderstand the rules, I think I had 20 here?

5540

texasniteowl
04-13-2016, 07:29 PM
lol. I guess it wasn't programmed for the 2 Aces to each have a different value? It must be programmed for them to only have the same value in the same hand. Or it wasn't programmed to display the 3rd value? Unless I don't know the rules either!

ptmcmahon
04-14-2016, 02:53 AM
Yeah that should be able to 20. Likely one of those limitations.

Woody
04-21-2016, 12:04 PM
And now I've got the high score on pinball and I can't claim it! Lol, the ball is jammed and bouncing in the top left and there is no "nudge" button that I can find. It's just going to keep going, and going, and going...

5541

Kirkus
04-21-2016, 08:25 PM
These are all Flash games. I wonder if something's going on with it?

Kirkus
05-05-2016, 11:28 PM
So I had a spare hour or so tonight and decided to install a new solitaire game. The site I use to download games from isn't online anymore. I'll look for another source, but with flash games I have to be careful and find a reputable source.

Just letting you know I haven't forgotten about this problem.

TennisAnyone74
06-18-2018, 06:59 AM
How do you get the game to register your high score for Solitaire Golf Slingo? My score is never placed on the high score table, and I've had the highest score before! But my scores never appear on the high score table.

TA

dryrunguy
06-18-2018, 10:30 PM
How do you get the game to register your high score for Solitaire Golf Slingo? My score is never placed on the high score table, and I've had the highest score before! But my scores never appear on the high score table.

TA

Make sure you click on "New Game", or whatever it is. It should register then.